maanantai 3. kesäkuuta 2013

Nainen syytteessä seksistä perheen koirien kanssa



Siinä vaiheessa kun tuoreen suhteen seksielämä alkaa hiipumaan ja edessä on keskustelut siitä, mistä kummatkin pitävät, kannattaa joskus olla varovainen ja miettiä, haluaako välttämättä kuulla lainkaan partnerin mieltymyksistä. Tämän oppi kovemman kautta 20-vuotiaan Brittanu Angelique Sonnierin poikaystävä, joka sai kuulla, että rakkaansa harrasti mielellään seksiä perheen koirien kanssa.

Pari oli seurustellut joitakin kuukausia, ja miehelle oli syntynyt kuva Brittanysta suloisena ja viattomana tyttönä. Kunnes viime kesänä suhde alkoi hiipumaan etenkin seksin osalta. Eräänä päivänä Brittany lähestyi poikaystäväänsä, ja ehdotti kysyi, voisivatko he jutella. Jutustelun alettua tyttö kaivoi matkapuhelimensa esiin ja esitteli poikaystävälleen eläinseksi -aiheisia kuvia ja kertoi omaavansa seksuaalista mielenkiintoa koiria kohtaan. Hän jatkoi kertomalla, että oli harrastanut seksiä perheen koirien kanssa siitä lähtien, kun oli 13-vuotias, ottaneensa perheen koirilta suihin, antaneensa niiden nuolla itseään sekä olleensa sukupuoliyhteydessä näiden kanssa. Poliisille myöhemmin tehdyn rikosilmoituksen mukaan yksi perheen koirista oli 13-vuotias ja toinen muutaman vuoden ikäinen. Brittany myös kertoi kouluttaneensa koirat niin, etteivät ne käyttäydy epäilksiä herättävästi muiden ollessa paikalla.

Nuori nainen kertoi myös poikaystävälleen olevansa kiinnostunut insestistä. Ex-poikaystävä kertoi poliisille epäilleensä syytetyn olevan tälle raskaana,mutta kieltäytyneen raskaustestistä. Hän kertoi, että jos Brittany Sonnier olisi raskaana, hän toivoisi tämän saavan apua.

Lähde:
Arizona’s Brittany Sonnier Likes Her Lovin’ ‘Doggie Style’

1 kommentti: