lauantai 1. kesäkuuta 2013

Lapsenvahti syytteessä seksistä useamman nuoren pojan kanssa



Yksi seuratuimmista seksuaalirikoksista Yhdyusvaltojen mediassa tämän ja viimevuoden ajalta, on ollut Loni Bouchardin tapaus, jossa 20-vuotiasta lapsenvahtia on syytetty seksistä teinipoikien kanssa. Tietyllä tapaa varmasti monen teinipojan unelma, seksi lapsenvahdin kanssa. Ja kenties monen aikuisenkin, kuten aikuisviihteen puolella lukuisat lapsenvahti -teemalla varustetut pornivideot todistavat..

Mutta ei nyt kuitenkaan eksytä pahasti aukuisviihteen puoelle, vaikka tässä tapauksessa aineksia siihenkin suuntaan varmasti olisi. Sen jälkeen kun 20-vuotias Loni oli ensimäisen kerran pidätetty, alkoi koko vyyhti aueta - lapsenvahtina toiminut nainen ei pelkästään harrastanut seksiä perheen 14-vuotiaan pojan kanssa, vaan olis pian myös syytteessä seksistä toisenkin alaikäisen pojan kanssa. Ja kuten kunnon seksiskandaaleissa on tapana, nämäkään eivät olleet tarpeeksi - pian julkisuuten putkahti useita valokuvia, joissa Loni Bouchard esiintyi vähintäänkin kyseenalaisissa touhuissa puistossa useamman teinipojan kanssa.


Mutta aloitetaanpa aivan alusta. Loni Bouchard, 20-vuotias nainen, Clintonista, Connecticut, pidätettiin 12. heinäkuuta 2011 muutaman kuukauden kestäneeen viranomaisesten suorittaman tutkimusken jälkeen ja asetettiin syytteeseen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä alkoholin välittämisestä alaikäiselle. Poliisi mukaan Bouchard oli ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä 14-vuotiaan pojan kanssa ja tarjonnu ttälle alkoholia. Tämän pidätyksen jälkeen ilmeni, että Bouchard oli ollut seksisuhteessa myös toisen alaikäisen pojan kanssa, ja tuhma lastenvahti pidätettiin uudelleen syyskuussa, kun ilmeni, että hän oli tarjonnut nuorille seksikumppaneilleen myös marihuoanaa. Pian tämän jälkeen myös Lonin äiti, Kimmy Bouchard, pidätettiin syytettynä huumeiden ja alkoholin välittämisestä alaikäisille.


Loni Bouchardin seksisuhde teinipojan kanssa alkoi marraskuussa 2010. Kuulustelupöytäkirjojen mukaan hän tapasi pojan lokakuussa, kun pojan vanhemmat olivat palkanneet Bouchardin lapsenvahdiksi kaitsemaan tämän nuorempia sisaruksia. Vanhempien ollessa poissa lapsenvahti tarjosi pojalle sekä alkoholia että marihuanaa ja lapsi ja lapsenvahti toistuvasti harrastivat seksiä yhdessä. Lopulta pojan äiti kuitenkin sai tietää heidän suhteestaan Facebookin kautta, ja ilmoitti epäilyksensä polisiisille.

Päiväkirjoissaan Bouchard kirjoitti seksin alaikäisen pojan kanssa olevan upeaa. Lisäksi kirjoituksista löytyi viitteitä seksiakteihin myös kolmannen nuoren pojan kanssa.
Tammikuussa 2012 joutui ensimäistä kertaa oikeuden eteen. Pidätysnmääräyksne mukaan hän tiesi seksin harrastamisen alaikäisen kanssa olevan laitonta, mutta ei uskonut, että lainsäädännöillä olisi oikeutta rajoittaa sitä, ketä hän "saisi rakastaa". Bouchard kirjoitti päiväkirjaansa, kuinka paljon hän kaipasi alaikäistä rakastajaansa ja seksiä tämän kanssa, ja kuinka epäreilua oli, etteivät he saaneet enää tavata toisiaan.


Tammikuussa 2012 tämä tuhma lapsenvahti ilmestyi Middleton Superior Court tänään, jossa hän kohtasi maksuja toisen asteen seksuaalisen väkivallan ja loukkaantumisriskiä pieniä syytettynä pahoinpitelystä teini. Hänen mukaansa pidätysmääräys, Bouchard tiesi hänen suhteensa ensimmäinen poika oli lainvastaista, mutta ei uskonut laki oli oikeus kertoa hänelle, kuka hän voisi ja ei voisi rakastaa. Bouchard oli kirjoittanut päiväkirjaansa siitä, kuinka paljon hän jäi uunderage poika, joka hän oli seksiä ja miten epäreilua se oli he eivät näe toisiaan. "Olen vihdoin löytänyt kaverin, joka kohtelee minua kuten pitääkin ja tekee minut onnelliseksi - mutta en voi muka olla hänen kanssaan, koska laki sanoo niin?" Loni kirjoitti päiväkirjaansa. "En välitä laista. Hauluan vain olla hänen kanssaan, enkä piilotella sitä. Miten laki voi määrätä meitä ja sitä kuka rakastaa ja ketä? Luulin, että Amerikka on vapaa maa." 20-vuotias myös lähetteli pojan vanhemmille tekstiviestejä joissa kyseltiin voisivatko he selvittää "selvittävän tämän". Hän myös kertoi heille, että heidän "ei tarvitse soittaa poliisille" ja "nyt toimitaan kuin aikuiset". Pojan vanhemmat jättivät lähestymiskielto hakemuksen ​​neiti Bouchardia vastaan toukokuussa 2011.

Loni äiti, 47-vuotias Kimmi Bouchard tunnusti syyllisyytensä alkoholin ja mietojen huumeiden välittämiseen alaikäisille lokakuussa 2012 tuomittiin koeajalle helmikuussa 2013. Syyttäjän mukaan Kimmi Bouchard luonut ympäristön, joka mahdollisti hänen tyttärensä ja nuorten poikein seksisuhteet sekä huumeiden ja alkoholin käytön.

Loni Bouchard oli myös oikeudessa helmikuun lopussa 2013 ja hänen tapauksensa käsittelyä jatkettiin 15 Maaliskuu. Häntä vastaan on lukuisia syytteitä vireillä kolmessa oikeusstuimessa.




Se mikä Mikä tekee Loni Bouchard tapauksesta vieläkin kutkuttavamman, on että kuvia hänen touhuilustaan teinipoikien kanssa julkisessa puistossa on löytyvillä verkossa. Näissä kuvia, Loni voidaan nähdä hyväillen hyväilemässä poikia, paljastaa heille rintansa sekä antaa nuorten poikien kosketella hänen rintojaan sekä paidan alta että päältä. Harvoin on ollut näin raskasta todistusaineistoa tarjolla, varsinkaan silloin kun seksirikoksista syytetty on ollut naispuolinen -ok, ehkä Loni Bouchard ei sentään kuvannut videolla seksiaktejaan nuorten poikien kanssa kuten jotkut naisopettajia ovat tehneet, mutta silti. Kuvat, joissa Loni Bouchard pelehtii puistossa nuorten poikien kanssa, ovat nähtävillä ainakin NaughtyNeighbors -saitin Loni Bouchard Sex Scandal Specialissa.

Lähteet:
Loni Bouchard Babysitter Sex Scandal Special – with pictures!
Loni Bouchard Sex Scandal Case: Mother Placed on Probation
Southington babysitter sex scandal case continued until December

1 kommentti:

  1. Aika kuumannäköinen misu, olisi kelvannut mullekin pikkupoikana... ;)

    VastaaPoista