keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Seksi pikkupojan kanssa toi perheenäidille vankeutta



Useimmiten seksuaalista hyväksikäyttöä koskevissa tapauksissa syytettynä on mies, mutta viime vuosina ainakin Pohjois-Amerikan Yhdysvalloissa ovat yleistyneet myös tapaukset, joissa seksirikoksiin syyllistyneet naiset ovat joutuneet vastaamaan teoistaan oikeuden edessä. Selkeästi suurinta osaa näistä tapauksista edustavat naisopettajien ja nuorien poikien väliset seksisuhteet, mutta myös on myös tapauksia joissa naapurin rouva on joutunut vaikeuksiin kun valinnut rakastajakseen liian nuoren miehen sekä äidit, jotka ovat harrastaneet seksiä omien lastensa kavereiden kanssa. Oma lukunsa ovat tietysti äitipuolet, jotka ovat joutuneet syytteeseen seksistä puolisonsa lasten kanssa.

45-vuotias perheenäiti Georgiasta tuomittiin vähintään 25 vuodeksi vankeuteen jäätyään kiinni seksin harrastamisesta 13-vuotiaan pojan kanssa. Tämä itsensä varmaankin puumanaiseksi luokitteleva nainen oli siis yli kolme kertaa vanhempi kuin seksikumppaninsa. Vankilatuomionsa jälkeen tämä MILF viettää loppuelämänsä ehdonalaisessa, sekä joutuu rekisteröitymään seksirikolliseksi. Rouva Preston ei saa myöskään olla yhteydessä muihin alaikäisiin lapsiin kuin omiinsa, eikä missään yhteydessä uhriinsa, joka on nykyään 15-vuotias.

Christina Prestonin uhri todisti oikeudessa, että seksisuhde tämän kanssa alkoi Halloweenina 2011 kun poika oli vielä 13 vanha ja jatkui kuukausia, kunnes ilmeisen kiimainen rouva Preston pidätettiin helmikuussa 2012. Pidätetyksi joutumista edisti se seikka, että poliisi yllätti epäsuhtaisen parin autosta keskellä yötä, juuri sen jälkeen kun Christina Preston oli harrastanut seksiä 14-vuotiaan rakastajansa kanssa. Yllätetyiksi teinipoika ja perheenäiti joutuivat tammikuun 29 päivä puoli yhden aikaan yöllä. Pojan mukaan hän oli viettänyt päivää opettajansa kanssa, ja myöhemmin he olivat olleet perhejuhlissa opettajan kotona, josta olivat illalla lähteeneet yhdessä autolla hakemaan ruokaa. Christina Preston oli parkkeerannut auton valaisemattomaan kohtaan ja kun he olivat syöneet autossa, oli rouva Preston pyytänyt poikaa siirtymään takapenkille kanssaan. Takapenkillä rouva oli riisunut nuoren pojan housut ja hyväillyt tämän sukupuoli elimiä ennen kuin oli ottanut pojalta suihin. Suuseksin jälkeen he olivat olleet auton sisätiloissa sukupuoliyhteydessä. Seksin jälkeen he olivat istuneet auton etupenkeillä kun poliisit olivat suunnanneet taskulamppujensa valokeilat autoon ja tiedustelleet mitä he tekivät alueella, joka oli suljettu yli tuntia aikaisemmin. Rouva Preston oli kertonut poliiseille, että 14-vuotias poika oli hänen tyttärensä poikaystävä, ja että he olivat pysähtyneet matkalla syömään kun hän oli viemässä poikaa kotiin. Prestonin mukaan tämä oli normaali käytäntö, ja hän väitti myös pojan vanhempien olevan tietoisia tästä. Poika ei kuitenkaan osannut kertoa poliiseille kotiosoitettaan tai vanhempiensa puhelinnumeroa, ja vetosi siihen, että he olivat juuri muuttaneet. Tämä herätti poliisien epäilykset. Pojan kertomus muuttuikin, kun poliisi vieraili seuraavana päivänä tämän kotona, ja keskusteli sekä pojan että tämän vanhempien kanssa. Poika alkoi lopulta itkeä ja kertoi harrastaneensa seksiä autossa itseään yli kolme kertaa vanhemman naisen kanssa, joka oli paitsi hänene opettajansa myös ystävänsä äiti.

Oikeudessa poika kertoi myös, että he olivat harrastaneet seksiä useaan otteeseen - myös koulussa, jossa hän oli oppilaana ja rouva Preston opettajana. Seksisuhde oli alkanut Halloweenina 2011, kun poika oli auttanut jakelemaan makeisia Prestonin kodisssa Springridge Drivella ja Christina Preston oli tarjoutunut viemään tämän autolla kotiin Moon Roadille. Kotiin viemisen sijaan opettajatar oli ajanut muualle, pysäköinyt auton ja alkanut koskettelemaan poikaa. Hyväillen nuoren pojan sukupuolielimiä farkkujen läpi vanhempi nainen oli tiedustellut pojalta oliko tämä koskaan harrastanut seksiä ja pitikö tämä hänen hyväilyistään. Preston myös kertoi pitävänsä pojasta paljon, paljon enemmän kuin kuuluisi. Hyväiltyään poikaa jonkin aikaa nainen oli lopulta vienyt pojan kotiin. Joitain päiviä myöhemmin naisella ja pojalla oli samantapainen kohtaaminen kouussa, jossa he kirjaston yhteydessä olevassa ikkunattomassa huoneessa suutelivat ja opettaja hyväili oppilaan sukupuolielimiä.

Poika listasi oikeudelle ne kerrat jolloin hän oli ollut opettajansa kanssa sukupuoli yhteydessä.
* Yhden kerran opettajan kotona makuuhuoneessa
* Kerran kun he olivat olleet ajelulla, naisopettaja oli riisuutunut mutta poika ei, ja he olivat harrastaneet seksiä.
* Kerran Prestonin aviomiehen perheen metsästysmajalla


Kun Christina Preston 25 vuoden päästä pääsee vankilasta, veikkaampa että enää eivät nuoret pojat ole kiinnostuneet hänestä.

Lähde:
Christina Preston Gets 25 Years in Prison for Child Sex Crimes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti