perjantai 27. joulukuuta 2013

Naisopettajalle vankeutta seksistä teinipoikien kanssa

Nicole Ethel McMillen, 43-vuotias opettaja Irvinestä, Californiasta, on tuomittu seksistä kahden teini-ikäisen pojan kanssa.
McMillen, joka on naimisissa ja kolmen lapsen äiti, pidätettiin helmikuussa 2012 sen jälkeen kun 14-vuotiaan pojan vanhemmat ottivat yhteyttä poliisiin, ja kertoivat Nicole McMillenin harrastaneen seksikä heidän poikansa kanssa. Syyttäjän mukaan rouva McMillen syyllistyi useaan kertaan seksuaalisiin tekoihin 14-vuotiaan pojan kanssa sen jälkeen kun tämä ystävystyi hänen poikansa kanssa. Lapsilla oli tapana kerääntyä McMillenin kotiin pelaamaan videopelejä ja katsomaan elokuvia, ja 14-vuotiaan pojan vieraillessa ystävänsä kotona tämän äidillä oli tapana hieroa pojan sukupuolielimiä vaatteiden läpi, hyväillä tämän penistä suoraan sekä harjoittaa suuseksiä tämän kanssa ainakin kahdella vierailukerralla. Lisäksi syyttäjän mukaan McMillen näytti tietokoneeltaan MILF -aiheisia nettipornovideoita alaikäiselle pojalle.

14-vuotias poika ei kuitenkaan ollut rouva McMillenin ainoa uhri. Kuultuaan tutkimuksista, 26-vuotias mies otti yhteyttä poliisiin ja kertoi, että hänellä oli ollut seksisuhde Nicole McMillenin kanssa ollessaan alaikäinen vuosina 2005-2006. He harrastivat seksikä McMillenin kodisssa sekä hotelleissa. Nicole McMillen oli tuntenut uhrinsa siitä asti kun tämä oli 10-vuotias. Suhde alkoi, kun vanhempi nainen vei nuoren pojan hakemaan unohtunutta puhelinta, alkoi kyselemään tältä tytöistä ja seksikokemuksista ja suuteli tätä intohimoisesti.

Seksuaalisten hyväksikäyttöjen tapahtuma-aikaan Nicole McMillen työskenteli koulun lisäksi lasten päiväkodissa. Nicole McMillenin tuomio julistetaan 14. Tammikuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti