tiistai 21. tammikuuta 2014

Suomalaiselle naiselle ehdollista teinipojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Satakuntalaisessa lastensuojelulaitoksessa työskennellyt 26-vuotias nainen on tuomittu ehdolliseen vankeuteen lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Yhteensä vankeutta tuli vuosi ja kaksi kuutautta. Lisäksi nainen tuomittiin korvaamaan uhrilleen henkisestä kärsimyksestä 6000 euroa viivästyskorkoineen. Lastensuojelulaitoksessa työskennelleen naisen todettiin käyttäneen hyväkseen laitokseen sijoitettua 15-vuotiasta poikaa seksuaalisesti useammalla eri kerralla. Aikuinen nainen ja teinipoika olivat olleet sukupuoli yhteydessä, ja lisäksi nainen oli antanut pojalle suuseksiä. Syytteen mukaan he olivat katselleet yhdessä myös aikusiviihde videoita. Nainen oli toiminut suljetulle osastolle sijoitetun nuoren omaohjaajana. Kyseinen lastensuojeluyksikkö on tarkoitettu moniongelmaisille lapsille. Uhrin kerrottiin tarvitsevan muun muassa intensiivisesti käyntejä nuorisopsykiatrian poliklinikalla. Työnantajalle naisen käytös oli tullut järkytyksenä.

4 kommenttia:

  1. Tuolla on paljon asiaa tästä, mm. pöytäkirjat jne. joissa kerrotaan koko juttu. Myös tämän naisen kuva jne.
    https://ylilauta.org/seksuaalisuus/24937803



    SAA JA PITÄÄ JAKAA!

    Teija Sorva (Teija Jaana Johanna Sorva) sai 1v 2kk ehdollista törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Teija Sorva käytti seksuaalisesti hyväkseen Huittisissa olevassa lastensuojelulaitoksessa sijoitettuna ollutta nuorta, ollessaan itse ko. nuorten ohjaanana siellä töissä. Tekijä asustelee nykyään pääkaupunkiseudulla ja ollut mm. Säkylän seurakunnalla nuoriso-ohjaajana.

    Asianumero R 13/2064
    Asia Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö
    Teija Sorva
    Isännänkatu 6, 32700 HUITTINEN

    Vastaaja Teija Jaana Johanna Sorva (hoito- ja kasvatustyön ohjaaja)
    Lastensuojelulaitos Lämminsyli Oy
    http://www.lamminsyli.fi


    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014012117955703_uu.shtml
    "Lastensuojelulaitoksessa työskennelleen naisen todettiin käyttäneen hyväkseen laitokseen sijoitettua 15-vuotiasta nuorta. Nainen oli toiminut suljetulle osastolle sijoitetun nuoren omaohjaajana. Kyseinen lastensuojeluyksikkö on tarkoitettu moniongelmaisille lapsille. Uhrin kerrottiin tarvitsevan muun muassa intensiivisesti käyntejä nuorisopsykiatrian poliklinikalla."


    http://alueviesti.fi/2013/02/12/sorvat-matkaavat-mongoliaan/
    "Mikä minua kiinnostaisi tietää on, että mitä on päässä liikkunut, kun uskovainen ihminen, seurakunnan työntekijä ja lähetystyöhön pyrkivä naimisissa oleva nainen, saa päähänsä, että on hyvä idea antaa enkelin kosketusta sinne pyhimpään jollekin viisitoistavuotiaalle laitostapaukselle. Niinkö se Jeesus olisi tehnyt?"

    VastaaPoista
  2. Onkohan tuo henkilötietojen julkaiseminen täällä ihan laillista? Kun tapaukseen sisältyy alaikäisiä uhreja, silloin aisakirjat yleensä julistetaan salaisiksi.

    VastaaPoista
  3. Hyi vittu mikä saatanan huora pitäs tappaa tollaset elämän pilaajat

    VastaaPoista