keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Perheenäidille vankeutta seksistä 12-vuotiaan pojan kanssa

Joy Leeann McCall, 36-vuotias kahden lapsen äiti Ocalasta Floridasta, myönsi syyllisyytensä aiemmin tässä kuussa kolmeen eri rikosnimikkeeseen koskien seksin harrastamista 12-15 vuotiaan alaikäisen lapsen kanssa,, ja sen seurauksena tuomittiin 10 vuodeksi vankeuteen.

McCall pidätettiin helmikuussa 2014 epäiltynä seksistä 12-vuotiaan pojan kanssa. Pojan äiti otti yhteyttä paikallisiin viranomaisiin ilmoittaakseen, että hän uskoi poikansa olleen seksuaalisessa kanssa käymisessä naapurustossa asuvan aikuisen naisen kanssa, ja että he olivat hänen epäilystensä mukaan harrastaneet seksiä vähintään kahdesti tammikuussa ja kerran helmikuussa.

Poika kertoi etsivillen että hän alkoi saada Facebook viestejä McCallilta ja että McCall lähetti hänelle kuvia joissa poseerasi alusvaatteisillaan ja pyysi tapaamaan hänet läheisessä ostoskeskuksessa.

12-vuotiaan pojan todistuksen mukaan 36-vuotias perheenäiti otti hänet autoonsa, jossa he harrastivat suuseksiä pojan ollesa vastaanottavana osapuolena ennen kuin siirtyivät auton takapenkille, jossa olivat yhdynnässä. Parkkipaikalta he ajoivat läheiselle metsälle, jossa olivat uudestaan sukupuoliyhteydessä. Poika sanoi uskovansa, että ajankohta oli 13 tammikuu. Toinen kohtaaminen toteutettiin viisi päivää myöhemmin, kun nuori poika lähti pyöräretkelle ja Joy McCall poimi hänet kyytiin. Tälläkin kertaa he ajoivat läheiselle metsikölle, jossa nainen oli uudestaan sukupuoliyhteydessä alaikäisen pojan kanssa .



Lähteet:
Female pedophile gets 10 years for sex with 12-year-old boy
Female perpetrator gets prison for sex with child
Joy McCall, busty Florida MILF had sex with teen boy in her car and in woods

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti