perjantai 17. toukokuuta 2013

Naisopettaja otti oppilailta suihin luokkahuoneessa

37-vuotias lukion opettaja, joka olisi syytteessä seksin harrastamisesta useamman oppilaan kanssa, selvisi ehdollisella tuomiolla eikä joudu tiilenpäitä lukemaan.

Matikan opettajana 37-vuotias Amber Failla osasi laskea varmasti sen varaan, että parempi saman ottaa suihin kaikilta oppilailta, koska laittomasta touhusta kuitenkin oli kyse. Noh, ihan kaikkia koulun oppilaita tämä kiimainen puumanainen ei kuitenkaan ennättänyt käydä läpi, ennen kuin joutui vaikeuksiin virkavallan kanssa.

Rouva Failla, joka selkeästi pitää tuoreen lihan mausta, pidätettiin heinäkuussa 2012. Huhtikuussa tänä vuonna syytetty pääsi syyttäjän kanssa sopimukseen, jonka myötä Failla myönsi yhden laittoman yhdynnän opettajan ja oppilaan välillä, ja loput luikuisat syytteet yhdynnöistä ja suuseksistä oppilaiden kanssa hylättiin.

Oikeuden pöytäkirjojen mukaan Amber Failla kutsui oppilaita yksi kerrallaan välituntien aikana luokkahuoneeseen, jossa suullaan tyydytti näitä. Oikeuden pöytäkirjoissa ei erikseen mainittu nielikö opettaja oppilaiden lastit tai antoiko heidän laueta esimerkiksi kasvoilleen.

Poliisien tutkinta käynnistyi, kun valmentaja kuuli pukuhuoneessa erään oppilaan kertovan, että Amber Failla oli ottanut poskeen eräältä tämän kaverilta. 17-vuotias oppilas myöhemmin kertoi poskihoidon tapahtuneen jalkapallo-ottelun aikana matematiikan luokassa. 17-vuotias kertoi myös harrastaneensa naisopettajan kanssa seksiä tämän autossa. Toinen nuori poika, jolta naisopettaja oli ottanut suihin, kertoi opettajattaren lähettäneen tälle välitunnilla tekstiviestin ja pyytäneen luokkahuoneeseen. Kun oppilas oli saapunut paikalle oli Amber Failla avannut tämän housut, hyväillyt penistä kädellä ja ohjannut sen suuhunsa ja imenut ja nuollut kunnes oppilas oli lauennut. Eräs oppilaista kertoi opettajattaren ottaneen tämän käden, vieneen sen rinnoilleen ja sanonut tämän olevan kuin karkkia hänelle. Kaikkiaan poikaoppilaat, joiden kanssa Amber Failla harrasti suuseksiä tai oli yhdynnässä, olivat 14-17 vuotiaita.

Oppilaiden mukaan Failla lähetti heille myös kuvia rinnoistaan ja paljaasta pillustaan. Paikallinen poliisi suoritti kotietsinnän opettajattaren kotona ja takavarikoi tietokoneen ja puhelimen.

Puolustuksen mukaan Failla kärsi bi-polarisesta mielenhäiriöstä ja tähän saamansa lääkityksen sivuvaikutuksena oli "hyperaktiivinen seksuaalisesti", toisin sanoen kauhean kiimainen.

Lähteet:
Teacher Amber Failla, Accused Performed Oral Sex on Male Students in Her Classroom, Gets Probation
Amber Failla, California (updated with sentencing)

1 kommentti:

  1. Oispa mullakin ollut tollasia opettajia kouluaikana!

    VastaaPoista