tiistai 28. toukokuuta 2013

Kummituskamera tallensi äitipuolen ja teinipojan seksileikit



Austraalialaista perheen isä odotti todella iso yllätys, kun tämä kävi läpi videokameran nauhoittamaa materiaalia. Miehen tarkoituksena oli ollut kuvata öiseen aikaan keittiössään tapahtuvia paranormaaleita ilmiöitä, mutta eräänä päivänä hän unohti kameran päälle töihin lähtiessään. Kun mies sitten nauhoituksia myöhemmin kävi läpi, ei nauhalla ollutkaan mitään kummituksia, vaan paljon yllättävämpää materiaalia. Keittiöön asetettu kamera oli tallentanut miehen vaimon suutelemassa intohimoisesta miehen teini-ikäisen pojan kanssa. Äitipuoli ja poika myös hyväilivät toisiaan kiihkeästi intiimeiltä alueilta.

Viranomaisten astuttua kuvaan nainen myönsi harrastaneensa seksiä 16-vuotiaan poikapuolensa kanssa useita kertoja eri puolilla perheen taloa, niin makuuhuoneissa kuin olohuoneen sohvallakin. Seksisuhde oli alkanut lokakuussa kun nainen oli mennyt juttelemaan pojan huoneeseen, ja he olivat päätyneet kutittelemaan toisiaan. Kutittelu oli johtanut kosketteluun ja suuteluun, ja seuraavana päivänä he olivat olleet ensimäistä kertaa yhdynnässä sen jälkeen kun äitipuoli oli ollut antavana osapuoilena suuseksissä.

Mies ja nainen olivat olleet yhdessä 11 vuotta, ja heillä oli puolitoistavuotias lapsi, jonka päiväunien aikana seksiaktit äitipuolen ja teinipojan välillä tapahtuivat. Nainen oli tuntenut pojan yhdeksänvuotiaasta asti, mutta poika oli asunut heidän kanssaan vasta vuodesta 2012. Rikostutkinnan aikana poika muutti toiseen kaupunkiin asumaan isovanhempiensa luokse. Pojan isä ja äitipuoli yrittivät korjata välejään ja jatkaa yhdessä elämistä, mutta tämä kuvio romuttui lopullisesti kun ilmeni, että vielä kiinni jäämisensäkin jälkeen äitipuoli oli matkustanut kaupunkiin, jossa poika nyt asui, ja he olivat harrastaneet seksiä hotellihuoneessa.

Nainen tuomittiin 12 kuukaudeksi vankeuteen, mutta hänen on mahdollista päästä takaisin vapauteen suoritettuaan puolet rangaistuksesta.

Nainen oli perustanut Facebook-tilin väärällä nimellä pitääkseen yhteyttä pojan kanssa. Oikeuden mukaan tilin sisältö oli ajoittain "hyviniin rietas".

Tuomarin mukaan nainen oli kuitenkin hyväksynyt vastuun teoistaan ​​ja tunsi häpeää ja hämmennystä.

Lähde:
Ghost video teen sex offender gets jail term
Man Hunting Ghosts With Webcam Catches Wife Sleeping With Son

1 kommentti:

  1. Oli varmaan tosi kiva yllätys nähdä vaimo touhuissa oman pojan kanssa :(

    VastaaPoista