torstai 30. toukokuuta 2013

Puumanainen innostui liian nuorista pojista - linnatuomio uhkaa



Courtney Sue Reschke, 35-vuotias perheenäiti Idahosta on ollut syytettynä seksin harrastamisesta useamman teini-ikäisen pojan kanssa. Rouva Reschke myönsi seksi aktit yhden 15-vuotiaan pojan kanssa, ja odottaa nyt kesäkuussa annettavaa tuomiota.

Reschke, kolmen lapsen äiti, pidätettiin joulukuussa 2012 ja häntä syytettiin seksin harrastamisesta alaikäisten poikien kanssa. Pojat olivat Reshcken vanhimman lapsen ystäviä, ja viettivät usein aikaa perheen talossa Sourwood Avenuella. Seksisuhteet aikuisen naisen ja teinipoikien välillä olivat syytteen mukaan alkaneet lukuvuoden alussa, ja puumanainen tarjoili alaikäisille rakastajilleen myös alkoholia. Perheen nuoremmat lapset, 5- ja 10-vuotiaat olivat paikalla ainakin kerran, kun heidän äitinsä harrasti seksiä nuorten poikien kanssa - 5-vuotias pyrki huoneeseen, johon äitinsä oli lukittautunut ollessaan yhdynnässä teinipojan kanssa, mutta äiti ei kiinnittänyt huomiota lapseensa.



Pidätyksen jälkeen rouva Reschkeä vastaan oli nostettuna yhteensä 20 syytettä, luvussa olivat mukana sekä syytteet seksistä alaikäisen kanssa, että syytteet alkoholin välittämisestä alaikäiselle. Osasta syytteistä luovuttiin, kun syytetty pääsi sopimuksene syyttäjän kanssa. Tuomari myös määräsi Courtney Reschken mielentilatutkimukseen.

Reshcken tuomio julistetaan kesäkuun 20. päivä, ja maksimissaan liian nuoriin poikiin sekaantunutta puumanaista odottaa elinkautinen.

Lähde:
Kuna Mom Accused of Sex with Several Teen Boys Admits Sex Acts with One

1 kommentti:

  1. Aika kuuma puuma, ei mikään ihme jos teinipojat ei onnistunu pitään näppejä erossa tosta

    VastaaPoista