keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Isä ja aikuinen tytär harrastivat seksiä

Melbournelainen nainen kertoi oikeudessa tulleensa raiskatuksi kutsuttuaan isänsä vierailulle kotiinsa.

Mies sai vankeustuomion ja korvauksia maksettavakseen, mutta raiskauksesta tätä ei syytetty. Isä myönsi poliisille olleensa seksuaalisessa kanssakäymisessä tyttärensä kanssa.

20-vuotias nainen, jonka nimeä ei julkaistu, etsi koko aikuisikänsä isäänsä ja löydettyään tämän kutsui luokseen vierailulle. 38-vuotias mies, hänen kumppaninsa ja heidän poikansa saapuivat naisen kotiin lokakuussa 2014. Missään ei näkynyt merkkejä, että tapaaminen johtaisi isän ja tyttären väliseen seksiin.

"Tämä oli ensimmäinen kerta kun tapasin isäni. Hän oli iloinen minun tapaamisestani myös ... Olin  innoissani ja onnellinen vihdoinkin tavatessani todellisen isäni", tytär kertoi Victorian hovioikeudessa.

Nainen oli yksin kotona isänsä myöhemmin lokakuussa 2014, jolloin isä pyysi tyttäreltääm "isällistä halausta".

Nainen halasi isäänsä, jolloin isä pyysi uutta halausta joka kesti huomattavasti edellistä pidempääm - isä alkoi myös suudella tyttärensä niskaa ja vei kätensä  vyötärölle ja takapuolelle.

Nainen työnsi isänsä pois, istuutui ja sarkastisesti kertoi hänelle: "Jos aiot olla tuollainen voit yhtä hyvin viedä minut makuuhuoneeseen".

Oikeuden pöytäkirjojen mukaan mies vaati tyttärtään seuraamaan häntä makuuhuoneeseen jossa hän työnsi naisen sängylle, repi tältä vaatteet pois päältä alushousujan ja rintaliivejä myöten. Tämän jälkeen isä nussi tytärtään hokien "Minä rakastan sinua ikuisesti".

Nainen kertoi, ettei sanonut mitään isänsä pannessa häntä ja suostui isän ja tyttären väliseen seksiin koska pelkäsi isänsä satuttavan häntä. "Tiesin, että hänellä oli hyvin väkivaltainen menneisyys ja oli ollut vankilassa väkivallantekojen taki", hän sanoi.

"Tunsin itseni likaiseksi kun isäni nussi minua. Halusin vain päästä suihkuun".

Nainen kertoi miehelleen, mitä oli tapahtunut ja hän otti yhteyttä poliisiin. Naisen isä pidätettiin ja tämä kertoi kuulusteluissa harrastaneensa seksiä tyttärensä kanssa. Miehen mukaan tytär oli aloitteellinen, eikä isä uskaltanut vastustella, koska pelkäsi menettävänsä tyttärensä.

Tuomioistuimen mukaan mies oli 14-vuotias kun hänellä oli lyhyt suhde tyttärensä äitiin, joka oli tuolloin 18-vuotias. Miehen mukaan vanhempi nainen oli halunnut seksiä pikkupojan kanssa vain saadakseen sosiaalihuollolta yksinhuoltajille kuuluvat avustukset. Nainen katosi miehen elämästä 26 päivää tyttären syntymän jälkeen.

Isä insestin eli  seksin tyttärensä kanssa, mutta kielsi raiskanneensa tämän.

Lähde:

Estranged father charged with incest after pregnant daughter accuses him of rape

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti